Voor particulieren

We beschikken over de juiste materialen en de kennis om je tuin volledig volgens je wensen aan te leggen.

Tuinontwerp en tuinaanleg voor particulieren

Een uitgedacht ontwerp vormt de solide basis van een bloeiende tuin. We komen graag langs om samen al je wensen te bespreken op het vlak van vormgeving, plantenkeuze, terrassen, opritten .... We maken geen strakke 3D-computertekeningen, maar we bezorgen je keurige totaalschetsen van de besproken plannen.

Vervolgens leggen we je tuin aan volgens de besproken plannen, volledig volgens de regels van de hovenierskunst. Met gebruik van professionele materialen met een piekfijn resultaat tot in de puntjes afgewerkt.

Tuinonderhoud voor particulieren

Je kunt bij Wees & Co aankloppen voor voor het snoeien van bomen en struiken, het maaien van het gazon, het wieden van onkruid, het bemesten van de grond, het bewateren van planten en bloemen, en het schoon houden van je tuin.Zo kunt er altijd optimaal van genieten. 

Heb je een ecologische tuin, dan is er minder intensief onderhoud, maar we ontfermen ons wel over het beheer ervan. Je kunt én de natuur zijn gang laten gaan, maar tegelijk ook een oogje in het zeil houden.

Zout strooien

Zout strooien is weleens een noodzakelijk kwaad in de winter. Zout kan bijvoorbeeld planten beschadigen, de bodem verzilten of metalen onderdelen van gebouwen en voertuigen aantasten. Toch staat veiligheid boven, daarom doe je het best een beroep op het team van Wees & Co voor al je strooiopdrachten.

Met de nodige aandacht voor gebruikte materialen, dosering, gelijkmatige verdeling, timing en omgeving zorgen we voor een veilige omgeving met minimale belasting van het milieu.

Waarom kiezen voor Wees & Co?

In ons familiebedrijf gaat de kennis over van vader op zoon.

We kunnen bogen op 40 jaar kennis van plantensoorten.

Professioneel materiaal voor alle mogelijke werken

Diepgaande kennis over alle aspecten van ecologisch tuinieren

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Vul het formulier in op de contactpagina of stel ons je vragen via telefoon of e-mail.

Wees & Co

Vanheylenstraat 105
1820 Melsbroek

BE 0872.571.121

Contactgegevens